3 důvody, proč se vyplatí investovat do značkové kuchyně

Dnes se s Vámi podělíme o 3 důvody, kvůli kterým se vyplatí nekupovat „podomácku“ vyrobenou kuchyni, a raději investovat do značkového výrobku. Zpozornět by přitom měli i pánové, naše důvody se totiž týkají i peněz a hrdosti, tj. oblastí, do kterých muži tak rádi mluví…

1.     Delší životnost

Značkové kuchyně jsou vyráběny z kvalitních materiálů, ať už jde o dřevo, panty či usazený dřez a pracovní desku. Díky tomu Vám budou značkové kuchyňské linky sloužit déle a lépe. V porovnání s kuchyňskou linkou vyrobenou někde v dílně na dvorku pak delší životnost smazává i cenový rozdíl (do nové kuchyně či její opravy nebudete muset investovat tak brzy).

2.     Větší bezpečí

S kvalitním zpracováním je spojeno i větší bezpečí. Neriskujete, že by upadla kuchyňská skříňka, vypadl pant od dvířek či lámaly poličky. K tomu všemu pak připočtěte fakt, že značková kuchyňská linka je navržena tak, aby vše bylo na správném místě. Na minimum je tak omezen pohyb, který je nutné při vaření vynaložit. Fakt, že nebudete muset přebíhat z jednoho konce kuchyňské linky na druhý, pak výrazně snižuje riziko uklouznutí.

Značková kuchyňská linka rovněž dává dostatek prostoru elektrospotřebičům, které se tak nebudou přehřívat a jejich kabely tak nebudou trpět nedostatkem místa (tj. poškozovat se). Opět, díky delší životnosti elektrospotřebičů smazává značková kuchyně cenový rozdíl oproti té „podomácku“ vyrobené.

3.     Neokouká se

Ano, i „podomácku“ vyrobená kuchyně může být hezká. Značková kuchyně je však hezká nejen „na začátku“, ale ani postupem času se neokouká. Může za to fakt, že tyto kuchyně jsou navrhovány s designéry, kteří těmto kuchyním dokáží dát nadčasovou podobu (přesvědčit se můžete např. v nabídce kuchyní společnosti Sykora kuchyně)

Do značkové kuchyňské linky se tak vyplatí investovat i proto, že je na očích nejen nám, ale i našim hostům (zejména, pokud máte doma kuchyňský kout spojený s obývákem).

Zdroj: www.sykora.eu

Co si o tom myslíte?

Dávají Vám námi zvolené důvody smysl? Máte už zkušenost jak s „podomácku“ vyrobenou linkou, tak značkovou kuchyní? Pokud ano, zřejmě nám dáte za pravdu v tom, že radost z počáteční úspory peněz postupně vyprchá a nahradí ji myšlenky na to, jaké by to bylo, kdybyste si raději pořídili značkovou kuchyni.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

„Pes, kterého uzdravíš, tě nikdy nekousne. To je hlavní rozdíl mezi zvířetem a člověkem.“ Mark Twain